Sommelier Sabas Joosten over de Croatian Wine Ambassador

Geplaatst op 9 maart 2018
Een interview met sommelier Sabas Joosten van de Librije. Joosten was in 2017 benoemd tot Croatian Wine Ambassador. In deze video vertelt hij over Kroatische wijn, het ambassadeurschap en zijn opvolger. Bekijk hier de film.


De wijnmaker aan het woord deel 1

Geplaatst op 11 september 2016
Een interview met Marko Bratović van wijnhuis Kabola in Istrië, Kroatië over Kroatische wijn, zijn passie voor wijn, zijn favoriete druif en de toekomst van Kroatische wijn. Bekijk hier de film.


De wijnmaker aan het woord deel 2

Geplaatst op 13 november 2016
Een interview met Ivana Nemet van wijnhuis PP Orahovica in Slavonië, Kroatië over Kroatische wijn, haar passie voor wijn, haar favoriete druif en de toekomst van Kroatische wijn. Bekijk hier de film.


De wijnmaker aan het woord deel 3

Geplaatst op 11 juni 2017
Een interview met Marijan Knežević van wijnhuis Feravino in Slavonië, Kroatië over Kroatische wijn, zijn passie voor wijn, zijn favoriete druif en de toekomst van Kroatische wijn. Bekijk hier de film.


De wijnmaker aan het woord deel 4

Geplaatst op 18 juni 2017
Een interview met Ivo Carić van wijnhuis Vina Carić op het eiland Hvar in Dalmatiië, Kroatië over Kroatische wijn, zijn passie voor wijn, zijn favoriete druif en de toekomst van Kroatische wijn. Bekijk hier de film.


Schrijf u in voor onze zakelijke nieuwsbrief

Bent u als wijnprofessional geïnteresseerd in Kroatische wijn voor uw winkel of horecagelegenheid, ga dan naar onze zakelijke pagina.

Wilt u weten waar u als particulier Kroatische wijnen kunt krijgen, bezoek dan onze consumenten pagina.